Vastaanottovalkaisut

Zoom!-valkaisu

Zoom! on suosittu ja tehokas valoaktivointiin perustuva valkaisu­vaihtoehto, jossa tuloksia nähdään heti valkaisun jälkeen. Zoom!-valkaisulla hampaat vaalenevat jopa 8 astetta. Tulos on aina yksilöllinen ja riippuu mm. hampaiden lähtöväristä ja elämäntavoista.

Ennen valkaisua hampaiden tulee olla kunnossa, hammaskivi poistettu sekä mahdolliset reiät paikattu. Valkaisun aluksi huulet ja ikenet suojataan huolella valkaisussa käytettävältä UV-valolta. Tämän jälkeen hampaiden pinnoille levitetään Zoom!-valkaisugeeliä, jota aktivoidaan valolla. Geelin levitys ja valoaktivointi toistetaan kolme kertaa peräkkäin 15 minuutin jaksoissa. Käsittelyn lopuksi hampaiden pinnoille levitetään muutamaksi minuutiksi fluorigeeli, joka vahvistaa kiillettä sekä vähentää mahdollista vihlontaa.

Zoom!-valkaisu sisältää myös valkaisun ylläpitopaketin, johon kuuluu henkilö­kohtaiset valkaisumuotit sekä valkaisuruisku. Jos hampaat ovat ennen valkaisua kovin tummat tai erisävyiset, hyvän lopputuloksen saamiseksi tarvitaan muutaman päivän kotivalkaisukäsittely heti vastaanottovalkaisun jälkeen.

Opalescence-valkaisu

Opalescence-vastaanottovalkaisu aloitetaan kuten muutkin valkaisut, suuhygienistin maksuttomalla konsultaatiolla. Opalescence-vastaanottovalkaisu eroaa Zoom!-valkaisusta siten, ettei siinä ole mukana valoaktivointia. Menetelmä sopii parhaiten hampaiden kevytvalkaisuun tai käytettäväksi yhdessä kotivalkaisun kanssa.

Opalescence-valkaisussa ikenet suojataan, minkä jälkeen hampaiden pinnoille levitetään valkaisugeeli vaikuttamaan 15 minuutiksi. Tämä toistetaan kolme kertaa. Suosittu valkaisupaketti on valkaisun aloittaminen vastaanottovalkaisulla ja tuloksen syventäminen kotivalkaisulla vielä noin viikon ajan.

 

KotiHammas Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU