Kotivalkaisut

Päivävalkaisu

Päivävalkaisuun käyttämämme valkaisu­aine sisältää 6 % vety­peroksidia. Ennen valkaisua hampaat tulee puhdistaa huolellisesti. Tämän jälkeen valkaisugeeli levitetään valkaisumuotteihin, ja geelin annetaan vaikuttaa suussa 30 minuutin ajan. Geelikäsittelyn jälkeen suu purskutellaan vedellä. Päivävalkaisulla saadaan aikaan näkyviä tuloksia jo muutamassa päivässä, mutta pysyvien tulosten saamiseksi geelikäsittely tulee tehdä päivittäin kahden viikon ajan.

Yövalkaisu

Yövalkaisussa käytettävän valkaisugeelin vaikuttavana aineena on 16 % karbamidi­peroksidi. Geeli sopii hyvin käytettäväksi yön yli, mutta tuloksia saadaan myös 1,5 h päivittäisellä käytöllä. Geelin käytön kestolla pystyy itse säätelemään valkaisun lopputulosta. Jos haet vain pientä kirkastusta, riittää päivässä 1,5 tunnin käsittely. Jos taas haluat maksimoida geeleistä saatavan hyödyn, kannattaa geelillä täytettyä valkaisu­muottia käyttää yön yli viikosta kahteen viikkoon. Yövalkaisu on paras vaihtoehto herkille hampaille, sillä se on hellä­varai­sempi kuin muut valkaisumenetelmät.

Valkaisumuotit

Kotivalkaisun tekemiseksi tarvitaan valkaisumuotit, joihin valkaisuaine ruiskutetaan. Valkaisumuotteja varten hampaista otetaan jäljennökset, joiden pohjalta valkaisumuotit valmistetaan juuri hampaidesi malliseksi omassa laboratoriossamme. Muotit säilyttävät muotonsa, ja niitä voi käyttää myöhemmin valkaisutuloksen ylläpitämiseen.

Opalescence Go -kertakäyttöiset valkaisumuotit

Vastaanotollamme on saatavilla myös helppokäyttöisiä Opalescence Go -valkaisumuotteja. Kertakäyttöiset muotit on esitäytetty 6 % vetyperoksidigeelillä, ja muottien annetaan vaikuttaa suussa 60 - 90 min. Valkaisumuotit soveltuvat hyvin valkaisun ylläpitoon, mutta ne ovat erinomainen vaihtoehto myös hampaiden valkaisuun ensimmäistä kertaa silloin, kun lähtötilanne ei ole kovin tumma. Tuloksia saavutetaan 5 - 10 päivässä.

 

KotiHammas Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU