TIEDOTE 31.1.2018

Hammaslääkärikeskus Denta Turku yhdistyy kotimaiseen KotiHammas Oy:hyn

Suun terveydenhuoltoalan yritys KotiHammas Oy jatkaa kasvustrategiansa toteutusta laajentumalla Turun alueelle ostamalla Hammaslääkärikeskus Dentan Turun liiketoiminnan.


KotiHampaan omistukseen siirtyvä Hammaslääkärikeskus Denta on Turun keskustassa toimiva moderni neljän hoitoyksikön asema. Hammaslääkärikeskuksessa toimivien hammaslääkäreiden ja hoitohenkilöstön yhteismäärä on 17. Dentan palveluvalikoimaan kuuluu perushammashoidon lisäksi suukirurgia, protetiikka, implanttileikkaukset, esteettinen hammashoito, parodontologia sekä hampaiden valkaisu.

”Yrityskaupan avulla KotiHammas laajenee Turun alueelle, jonne tuomme samalla myös kotiin vietävät palvelumme. Hammaslääkärikeskus Denta on tunnettu ja hyvämaineinen vastaanotto aivan Turun keskustassa. Olen todella iloinen saadessamme Dentan asiantuntevan henkilökunnan osaksi KotiHampaan tiimiä ja kasvutarinaa”, kertoo KotiHammas Oy:n toimialajohtaja Tero Leikas.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme KotiHampaan jatkamaan toimintaamme Turussa. Meille oli tärkeää löytää taho, jonka arvoihin kuuluvat kotimaisuus ja yrittäjähenkisyys. Tulen itse jatkamaan KotiHampaan palveluksessa vastaanottotyötäni sekä myös aloittamaan kotiin vietäviä palveluita Turun seudulla”, kertoo Hammaslääkärikeskus Dentan toimitusjohtaja Marina Karlsson.

KotiHammas Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Järvenpää), Tampereella ja Pohjois-Suomessa (Oulu, Rovaniemi, Kemijärvi, Ylitornio, Sodankylä) toimiva kotimainen laadukkaiden suunterveydenpalveluiden tuottaja. Toimipisteidemme lisäksi tarjoamme laadukkaita hammaslääkäri-, suuhygienisti- ja erikoishammasteknikkopalveluita modernin hammaslääkäriasemilta tutun välineistön avulla myös potilaiden luona mm. hoitolaitoksissa, yrityksissä ja kotona. KotiHammas kuuluu suomalaiseen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukonserni MediVida Oy:hyn.

www.kotihammas.fi

Hammaslääkärikeskus Denta on moderni kokonaishammashoidon klinikka, jolla on viihtyisä neljän huoneen vastaanotto Turun ydinkeskustassa torin kulmalla. Denta on toiminut Turussa vuodesta 2003 alkaen.

www.denta.fi

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Tero Leikas, KotiHammas Oy
tero.leikas(at)kotihammas.fi
puh. +358 40 750 7811

KotiHammas

KotiHammas Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU